Of jouw plan of idee haalbaar is?

Haalbaarheid, quickscan of principeverzoek

Je hebt een plan of idee, maar weet niet of de plannen kansrijk zijn. Dan kun je natuurlijk naar de gemeente gaan voor advies. Veel gemeenten vragen jou om een vooroverleg of schetsplan in te dienen. Met de komst van de Omgevingswet ga je vaak horen, dien maar een quickscan(formulier) in en/of ga een gesprek aan met een ruimtecoach. Prima wegen die je kunt bewandelen. De behandeling van een vooroverleg, quickscan of een inhoudelijke behandeling in een omgevingskamer aan een omgevingstafel (ja, wij verzinnen dit ook echt niet zelf) duurt soms meerdere weken.

Een vooroverleg starten zonder redelijke haalbaarheid(toets) is bij veel gemeenten kansloos. Wie wil nu weken wachten als ‘nee’ het antwoord is?

Wil je snel duidelijkheid? Accepteer je ook een ‘nee’ als antwoord?

Dan mag je ons contacten. RooBeek Advies kan voor jou inzichtelijk maken of jouw plan of idee kansrijk is. Als blijkt dat jouw plan of idee kans maakt, stellen wij – tegen een afgesproken bedrag – jouw principeverzoek en/of een quickscan op. Zien wij geen kansen of zijn de plannen niet haalbaarheid, dan geven wij dat gemotiveerd aan. Immers, ‘nee’ is ook een antwoord!

 

Wat is jouw vraag?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een offerte aan

Offerte aanvragen