Jouw kennisbedrijf en adviesbureau

Wij zijn RooBeek Advies

RooBeek Advies is Henry de Roo en Marcel Beek. Samen met onze vaste netwerk van gespecialiseerde bureaus zijn wij altijd in staat om élke vraag te beantwoorden. Waar nodig helpen wij je verder met onze producten en diensten.

Wij maken complexe regelgeving makkelijk. Onze jarenlange ervaring met werken bij én met de overheid maakt dat wij jou ook kunnen helpen. Bovendien kennen wij de looplijnen in het gemeentehuis. Wij spreken de juiste taal om jouw optimaal te kunnen adviseren, jouw plan te begeleiden of soms, gewoon snel een vraag te kunnen beantwoorden.

 

Waarom

Begin 2011, met de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) als nieuwe dienstverleningswet, midden in een economische crisis, kozen Henry en Marcel voor zelfstandigheid. Begonnen vanuit een diepe overtuiging dat het anders kan. Verbindend willen zijn tussen een idee, of concreet plan én de gemeente. Wij wilden helpen met ‘vervelende’ (bouw)regeltjes. En dat doen wij nog steeds. Tot op de dag van vandaag nog álle dagen heel druk met dát helpen.

 

Over RooBeek Advies

RooBeek Advies is een kennisbedrijf en adviesbureau. Het adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bouwregelgeving en de Omgevingswet. Onze jarenlange ervaring met werken bij én met de overheid maakt dat wij onze klanten echt kunnen helpen. Sinds 2011 helpen wij mensen of bedrijven met (bouw)plannen. Maar ook architecten, aannemers en projectontwikkelaars helpen wij graag met concrete plannen of soms een – voor ons – eenvoudige vragen over ‘vervelende’ (bouw)regels. Wij adviseren en begeleiden in planologische vraagstukken, zoals het wijzigen van een omgevingsplan, bij omgevingsvergunning en het opstellen van een Bopa-onderbouwing, maar bieden ook juridische ondersteuning bij vragen over bijvoorbeeld vergunningvrij bouwen, (bouw)technische regels uit het Bbl of handhavingsverzoeken.

 

Wij kennen ons vak!

Nederland is een land van regels en procedures, waarbij verschillende gemeenten ook nog eens een eigen manier van werken hebben. Wij kennen het oerwoud van regels en procedures. Het is geen eenvoudige materie. Het is een vak apart, ons vak!

 

Wie zijn onze opdrachtgevers

  • Iedereen met een concreet plan of idee
  • Gemeenten en provincies
  • Ontwikkelende bedrijven, zoals aannemers en projectontwikkelaars
  • Architecten en tekenbureaus
  • Overige bedrijven uit sectoren, zoals de zorg, detailhandel, horeca, agrarisch of recreatie
  • Vele opleiders in Nederland zoals: Berghauser Pont Academie, Wyzer Academie, Omgevingsdienst Nederland, BOB opleidingen, Envire, omgevingsopleidingen, Bender Academie, BNA Academie en Nieman Academie.

 

Wat is jouw vraag?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een offerte aan

Offerte aanvragen